Méretre szabott szolgáltatások!
2018. október 16. | Hírlevél

Családi Nap

2018.10.13-án hagyományteremtő családi napot tartottunk a Dutrade Zrt. és a vele szorosan együttműködő Kft-k dolgozóinak és családtagjainak a Duna-parton.

Főzőverseny keretében 10 csapat mérte össze a tudását, amit az éhes résztvevők díjaztak. Süteménysütő versenyt is hirdettünk és díjaztunk. A napot sportolással, játékkal, beszélgetéssel tölthették a résztvevők, miközben szorosabbra fűzhették egymással a baráti és a munkahelyi kapcsolataikat. Közel 500 fő jelezte részvételét, így ezzel megvalósult a Dutrade életében a legnagyobb szabású rendezvénye, amelyről a munkavállalók az alábbi visszajelzéseket írták nekünk:

SSC értékesítés véleménye:

Dutrade dolgozók, kicsik és nagyok, szülők és kis tesók tölthették együtt ezt a rendhagyó szombatot, ahol vidám együttlét és kacagás és beszélgetés jutott mindenkinek.

A délelőtt folyamán végig lézerharc, ping-pong, focimérkőzések zajlottak, ahol a pályára lépőket családtagok együtt buzdítottak nagy-nagy lelkesedéssel, a kisebb gyermekek is megtalálhatták a hozzájuk illő programokat, hiszen remek játszótér, ugráló vár, és arcfestés várta őket.

Lehetőség volt kikapcsolódásra és kapcsolódásokra: új ismeretségek, barátságok kialakítására; a meglévők mélyítésére. Lehetőséget kaptunk „a messziről jött” kollegák megismeréséhez, ami jelentősen javítja a jövőben a közösen végzett munkánkat.

A családi rendezvények elmaradhatatlan része a gasztronómia. A családi, baráti közösségek az ebédről is gondoskodtak, hiszen a bevállalós dolgozók készültek nagyon finom legalább 8 féle húsból készült pörkölttel, babgulyással, halászlével, és nem utolsó sorban minden tiszteletem a budapesti telephelyen dolgozó hölgyeké volt, akik az egész nap folyamán gondoskodtak a gyermekekről, illetve az édesszájú felnőttekről hot-dogok és túrófánkok készítésével.

 

Úgy érezzük, a program során minden korosztály számára sikerült érdekes, értékes és hasznos programokat kínálni.

 

Köszönjük szépen a lehetőséget, és a szervezőknek a munkájukat!

 

Győri telephely véleménye:

A kisgyermekeknek az arcfestés, ugrálóvár és a játékterep nagyon tetszett.  Az összkép nagyon pozitív volt, nem szenvedtünk semmiben sem hiányt, nagyon jól éreztük magunkat!

Tóth Judit pénzügyi munkatárs véleménye:

Kisgyermekes anyukaként nekem és Kornélnak is nagyon tetszett. A gyerkőcöknek sok játéklehetőséget biztosítottak, az ugrálóvárnak hatalmas sikere volt. Az ételek kínálata bőséges, mennyisége még túl sok is volt.

Fafka István kereskedelmi vezető véleménye:

 Sok kolléga családtagjával tudtam megismerkedni és öröm volt látni a gyerekeiket is. Így ténylegesen „családi” nap tudott lenni. Mind a programok, mind az ellátás bőséges volt. Nagyon sikeresnek értékelem a rendezvényt.

 

Minden jog fenntartva! © DUTRADE Acéltermékfeldolgozó és Kereskedelmi ZRt.
honlapkészítés: DDSWEB