Méretre szabott szolgáltatások!
2015. június 1. | Sajtóközlemények

EXIM Díjak

Az EXIM partnereinek és ügyfeleinek részvételével megrendezett EXIM Gálán a hitelintézet díjazta a 2014. évi kiemelkedő eredményeket elérő kereskedelmi banki partnereit és ügyfeleit. DUTRADE Zrt. kiemelt partnerként vett rész az eseményen.

Érdekes előadásokon vehettek részt a megjelentek Érdekes előadásokon vehettek részt a megjelentek Átadásra kerültek a 2014. évi EXIM Díjak

Az EXIM partnereinek és ügyfeleinek részvételével megrendezett EXIM Gálán a hitelintézet díjazta a 2014. évi kiemelkedő eredményeket elérő kereskedelmi banki partnereit és ügyfeleit. DUTRADE Zrt. kiemelt partnerként vett rész az eseményen. A meghívást személyesen Kroó Iván igazgató Úr kapta, akit távollétében Nyikes Csaba operatív igazgató Úr, valamint Ferter Olga gazdasági igazgató Asszony képviselt.

Az EXIM a 2014-es évet is sikerrel – több mint 500 milliárd forint értékű hitelállománnyal és mintegy 630 milliárd forintos mérlegfőösszeggel – zárta. Az EXIM hitelintézeti partnereinek, együttműködő szervezeteinek és ügyfeleinek részvételével megrendezett EXIM Gálát Íjgyártó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára nyitotta meg, aki köszöntő beszédében elmondta: az elmúlt egy évben a megújult külgazdasági és külügyi struktúrában jelentős feladatok hárultak az EXIM-re, az eredmények és exportsikerek bővítéséhez pedig továbbra is szükség lesz a vállalkozások elkötelezettségére és dinamizmusára a külpiacokon való érvényesüléshez.

Ezt követően Urbán Zoltán, az EXIM vezérigazgatója tartott előadást, melyben a 2014. évi eredmények közül kiemelte a belföldi képviseleti hálózat kiépítését kilenc hazai nagyvárosban, a megkötött nemzetközi együttműködések jelentőségét, és az EXIM finanszírozásában létrejött nagyobb beruházásokat. A 2015. évi tervekkel kapcsolatban pedig bemutatta a beszállítókra és az agrárszektorra vonatkozó új lehetőségeket és a belföldi versenyképességet elősegítő új EXIM konstrukciókat egyaránt.

  Sokan megjelentek a rendezvényen Sokan megjelentek a rendezvényen

 A 2014. évi kiemelkedő eredmények elismeréseként az eseményen Íjgyártó István és Urbán Zoltán átadta az EXIM Díjakat. A hitelintézeti partnereket az alábbi kategóriákban díjazták az Exportélénkítési Hitelprogramban 2014-ben folyósított hitelállományok alapján:

 • „Az EXIM legnagyobb hitelintézeti partnere 2014” – Raiffeisen Bank
 • „Az EXIM legnagyobb ügyfélszámú hitelintézeti partnere 2014” – UniCredit Bank
 • „Az EXIM leggyorsabban bővülő hitelintézeti partnere 2014” - CIB Bank
 • „Az EXIM legnagyobb beszállítói finanszírozó hitelintézeti partnere 2014” - K&H Bank
 • „Az EXIM legaktívabb üzletkötője 2014” egyéni szintű díjat megosztva két hitelintézeti munkatárs vehette át:
  - Tornyos Csilla, a Raiffeisen Bank Zrt. Kereskedelemfinanszírozási és Okmányos Ügyletek Főosztályának osztályigazgatója és
  - Czifra Zoltán, a CIB Bank Zrt. vállalati ügyfélkapcsolati igazgatója.

  Érdekes előadásokon vehettek részt a megjelentek Érdekes előadásokon vehettek részt a megjelentek

Ezt követően az EXIM ügyfelei is elismerésben részesültek azokért az exportkapacitásokat és munkahelyeket teremtő, nemzetgazdasági szempontból is kiemelkedő fejlesztésekért és beruházásokért, melyek az EXIM finanszírozásában vagy kockázatvállalásával valósultak meg:

 • Az „EXIM Beszállítói Finanszírozás 2014” - Qualiform Alumíniumipari Zrt.
 • Az „EXIM Agráriumfejlesztés 2014” – Gallfood Pulykafeldolgozó és Értékesítő Kft.
 • Az „EXIM Beruházás-finanszírozás 2014” – Pannonia Ethanol Zrt.
 • Az „EXIM Projektfinanszírozás 2014” - Pharma-Flight Nemzetközi Tudományos és Szolgáltató Központ
 • Az „EXIM Exporthitel biztosítás 2014” - Agrota-2L Kft.

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak, és kívánunk további sikeres partneri együttműködést!

SG
Minden jog fenntartva! © DUTRADE Acéltermékfeldolgozó és Kereskedelmi ZRt.
honlapkészítés: DDSWEB