Méretre szabott szolgáltatások!
2015. február 24. | Sajtóközlemények

Ismét segítettek a Dutrade Zrt. munkatársai

2014. december 16-án Dunaújvárosban megrendezésre került az Útkeresés Segítő Szolgálat szervezésében a 2000 óta tartó és már komoly hagyományokkal rendelkező jótékonysági rendezvény, a Nyugdíjas-, valamint Gyermekcsoport Karácsony.

2014. december 16-án Dunaújvárosban megrendezésre került az Útkeresés Segítő Szolgálat szervezésében a 2000 óta tartó és már komoly hagyományokkal rendelkező jótékonysági rendezvény, a Nyugdíjas-, valamint Gyermekcsoport Karácsony. A Dutrade Zrt. munkatársai adománygyűjtéssel támogatták a rendezvény megvalósulását.

Elsősorban az ünnepkörhöz kapcsolódóan természetesen játékok felajánlását várták a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek megajándékozásához, melyek a rendezvényen kerültek kiosztásra – tájékoztatta cégünket Prajda Árpád, az Útkeresés Segítő Szolgálat szociális munkása, egyben a rendezvény egyik főszervezője.

A Dutrade Zrt. és az Útkeresés Segítő Szolgálat 3 éves együttműködésének révén már állandó támogatóként tekintenek ránk és a közös erőfeszítések eredményeként megkeresésükre több alkalommal is segítséget tudtunk nyújtani, hogy a rászoruló gyermekek karácsonyát boldogabbá, örömtelibbé varázsolhassuk.

Változatos programokkal várták a kicsiket Változatos programokkal várták a kicsiket

A támogatók által felajánlott adományokat a szolgálattal folyamatos kapcsolatban álló halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek részére adták át a karácsonyi program keretében december 16-án. A program keretében tartalmas elfoglaltságot sikerült biztosítani a hátrányos helyzetű gyermekek számára. A karácsony egy kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy önmagunkat háttérbe helyezve, a hátrányos helyzetű családok gondjaira fókuszálhassunk és amennyire csak lehetőségünk és képességünk engedi, segítsünk és megkönnyítsük a gyermekek számára az egész éves nélkülözést akár csak pár órára is elfeledtetni.

  Nagy érdeklődés övezte a rendezvényt és rengeteg ajándékot sikerült biztosítani a program megvalósításához Nagy érdeklődés övezte a rendezvényt és rengeteg ajándékot sikerült biztosítani a program megvalósításához

Dutrade Zrt. munkatársai a felhívás hatására, szoros összefogásban, nagy lelkesedéssel vetették bele magukat az adományozás megszervezésébe. Dolgozóink segítőkész hozzáállása és karitatív programokban való aktív szerepvállalása révén 1 teherautónyi játék-, ruha-, illetve iskolakezdéshez szükséges adomány került átadásra a Szolgálat felé. A gyermekek így hozzájuthattak olyan eszközökhöz, játékokhoz és ruhákhoz, melyeket családjaik szerény anyagi helyzete révén nem tudtak volna biztosítani számukra. A rendezvényen sajnálatos módon évről évre több család és gyermek vesz részt.

S.G.
Minden jog fenntartva! © DUTRADE Acéltermékfeldolgozó és Kereskedelmi ZRt.
honlapkészítés: DDSWEB