Méretre szabott szolgáltatások!

Dutrade

Hagyomány és dinamizmus

Dutrade Zrt. Központ Dutrade Zrt. Központ

 

Az ISD DUNAFERR Csoport a mai magyar gazdaság egyik legnagyobb ipari vállalkozása, az utóbbi évtizedekben kiépítette a Dutrade Center hálózatot, amely az ISD DUNAFERR Zrt. és más hazai és külföldi kohászati cégek által gyártott acéltermékeket forgalmazza. Az ISD  DUNAFERR Csoport több mint 60 éves múltja igazolja, hogy nagy távlatokban gondolkodik, megalapozott stratégia szerint működik, amely biztosítja számára a folyamatosan változó környezethez, piaci igényekhez történő  alkalmazkodást, piacvezető szerep betöltését.

A változó világunk újabb és újabb kihívások elé állítja a gazdaság szereplőit. A múltban megszerzett tudásra, vevőink igényeinek ismeretére, a termelés, a logisztika, a technológia alkalmazása során felhalmozódott tapasztalatokra épülhetnek fel a jövőt meghatározó közös célok.

A STEEL SERVICE CENTER a mindenkori piaci kihívásokra dinamikus, határozott módon ad versenyképes választ. A DUTRADE Zrt. 2000-ben a fejlett ipari országokban bevált gyakorlat szerint létrehozta a Steel Service Centert Dunaújvárosban. Az ország középpontjában elhelyezkedő, magas színvonalú, szolgáltató központunk a vevői igények alapján vállalja: melegen hengerelt, pácolt és hidegen hengerelt, valamint bevonatos tekercsek hasítását és táblalemezek méretre történő darabolását, továbbá egyedi vevői igényekre történő alakos vágását.

 

Kapcsolódó dokumentumok:

Minden jog fenntartva! © DUTRADE Acéltermékfeldolgozó és Kereskedelmi ZRt.
honlapkészítés: DDSWEB